|
|
 


   
  Financiële administratie
  Loonadministratie
 
 
  Opstellen jaarrekening
  Fiscale dienstverlening (aangiftes)
  > Fiscaal Service Abonnementen
  Fiscale advisering
  Overige advisering
   

 

 

 Fiscale dienstverlening (aangiftes)

Verzorging van de aangiftes vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Aangiftes loon- en omzetbelasting verzorgen wij in het kader van andere dienstverlening. Ook voor andere belastingen zoals kapitaal- en dividendbelasting en schenkings- en successierechten kunt u bij ons terecht.

“Leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker!” is het bekende motto van de Belastingdienst. De communicatie met de belastingdienst is inderdaad verbeterd maar de belastingwetgeving wordt er helaas niet gemakkelijker op.

Ieder jaar veranderen er weer allerlei zaken. Vooral voor ondernemers is het erg lastig om van de veranderingen in de belastingwetgeving op de hoogte te blijven. De aangifte inkomstenbelasting bevat elk jaar weer een groot aantal valkuilen en mogelijkheden. En door de elektronische winstaangifte wordt het voor de Belastingdienst eenvoudiger verbandcontroles met bijvoorbeeld de omzetbelasting te maken. De zorg voor een goede onderliggende administratie wordt hierdoor nog belangrijker.

Het beste belastingadvies dat wij u dan ook kunnen geven is om uw inkomsten- en/of vennootschapsbelastingaangifte altijd te laten invullen door een belastingadviseur.

Uiteraard kunnen wij de inkomsten- en/of vennootschapsbelastingaangifte voor u verzorgen. Voor de aangifte inkomstenbelasting bieden wij een aantal Fiscaal Service AbonnementenFiscaal Service Abonnementen aan. De verschillen tussen de abonnementen bestaan uit toegevoegde diensten.

U kiest het product dat het beste aansluit op uw behoeften en u ontvangt van ons een overzicht van de gegevens die wij nodig hebben voor de aangifte. Nadat u ons deze gegevens verstrekt heeft verzorgen wij de aangifte. De aangifte en een fiscaal rapport voor uw eigen administratie ontvangt u retour.

Wilt u meer informatie ontvangen over hoe wij u van dienst kunnen zijn? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.