Fiscaal Service Abonnement Basis

Home » Fiscaal Service Abonnement Basis

Het Fiscaal Service Abonnement Basis is bedoeld voor zelfstandigen zonder personeel die de zorg voor de administratie en fiscale verplichtingen volledige willen uitbesteden.

Uw administratie heeft een geringe omvang en voegt voor de bedrijfsvoering nog weinig toe. U weet welke facturen nog betaald moeten worden en hoe de zaken ervoor staan. Belangrijk is dat uw administratie op orde is en er juiste belastingaangiftes ingediend worden. Gedurende het jaar bent u vooral geïnteresseerd in hoeveel u opzij moet zetten voor de belasting. Tot slot heeft u heeft behoefte aan iemand die u kunt bellen als u met een vraag zit over kosten, belastingen of administratie.

Wij gaan er van uit dat vier aspecten belangrijk zijn voor u:

 1. Voldoen aan uw wettelijke en fiscale verplichtingen
 2. Een vaste prijs per jaar
 3. Gewezen worden op fiscale tips voor uw onderneming en situatie
 4. Geen extra kosten bij eenvoudige vragen

Het Fiscaal Service Abonnement Basis biedt u precies dat en houdt in:

 • Verzorging van de boekhouding. Facturen en bonnen levert u via e-mail of een app op uw telefoon aan. Bankmutaties wij rechtstreeks van uw bank. (Na uw toestemming uiteraard).
 • Ieder kwartaal verzorgen wij de BTW-aangifte. U hoeft de omzetbelasting alleen te betalen,
 • Jaarlijks sluiten wij de boekhouding en stellen winstaangifte op. Dat is een vereenvoudigde jaarrekening die verwerkt wordt in uw aangifte inkomstenbelasting
 • Samen met uw andere fiscale gegevens stellen we de aangifte inkomstenbelasting op en dienen deze (na akkoord) elektronisch voor u in. Wij krijgen elektronische kopieën van aanslagen die u ontvangt en controleren of deze aansluiten met de aangifte.
 • U ontvangt een fiscaal jaarrapport van de aangifte inkomstenbelasting.
 • Op basis van de winstaangifte, inkomstenbelastingaangifte en contact met u beoordelen wij uw fiscale situatie en mogelijkheden.
 • Antwoorden op vragen zijn inbegrepen in de prijs.
 • Voor uit te werken adviezen (maatwerk) wordt vooraf een aanvullende prijs afgesproken.

Fiscaal Service Abonnement Basis

Voor zelfstandig ondernemers zonder personeel. U wilt voldoen aan wettelijke vereisten en geadviseerd wanneer dat nodig is.

Fiscaal Service Abonnement Plus

Voor DGA’s en kleine ondernemingen met minder dan drie werknemers. Er spelen steeds meer zaken rondom uw onderneming, maar wil nog steeds alleen advies wanneer dat nodig is.

Doelgericht Ondernemen Basis

Voor ondernemingen met meer werknemers en de behoefte aan informatie over prestaties op regelmatige momenten gedurende het jaar.

Doelgericht Ondernemen Plus

Voor ondernemingen met specifieke doelstellingen en plannen die sturen op cijfers en prognoses. U wilt regelmatig contact met een financieel expert die uw onderneming door en door kent. 

Optionele diensten:

Verkoopfactuuroptie
Het is mogelijk om via onze software online toegang te krijgen tot factuursysteem waarin u verkoopfacturen kunt maken en debiteuren kunt herinneren. Wij richten dit systeem voor u in. Dat betekent een eigen factuurmodel met logo en standaardteksten voor mailberichten en herinneringen.

Jaarrekening
Voor een eenmanszaak is het niet wettelijk verplicht om een jaarrekening op te stellen, maar deze is optioneel uiteraard wel verkrijgbaar. Dat kan makkelijk zijn als u wel informatie over uw bedrijfsinkomen aan derden wil/moet verstrekken, maar niet de gedetailleerde en persoonlijke gegevens die in een fiscaal rapport van de inkomstenbelastingaangifte staan.

Fiscaal partner
Als u een fiscale partner heeft kunnen wij gezamenlijk aangifte doen en de optimale verdeling van bijtellingen en aftrekposten verzorgen.

Zelf boekhouden
Het is mogelijk dat u zelf de boekhouding voert en dat wij deze jaarlijks controleren. Dit is niet altijd voordelig. Het controleren van de administratie en samenstellen van de winstaangifte vraagt vaak meer tijd dan als wij de administratie gevoerd hebben. Maar uiteraard staan wij hier wel voor open.

Koppelen van gegevens
Wij kunnen met meer dan 300 softwarepakketten koppelen. Dus als u specifieke software gebruikt voor uw webshop, planning of administratie van processen dan kunnen wij vaak koppelen om de gegevens verder te verwerken in onze financiële en fiscale software.