Jaarrekening opstellen in Amsterdam

i

Maatwerk managementrapportages

Boekhouding + aangifte vanaf €750,-

Analyses en adviezen op bestelling

Home » Jaarrekening opstellen Amsterdam

U wilt een jaarrekening en jaarcijfers opstellen in de omgeving van Amsterdam en Noord-Holland die voldoen aan de algemeen aanvaarde grondslagen. Dit zijn grondslagen voor financiële verslaglegging en de wettelijke bepalingen, zoals vastgelegd in Titel 9 Boek 2 BW. Het team van Stenoro uit Amsterdam is u graag van dienst met het correct opstellen van uw jaarrekening.

Inzicht in de financiële situatie als u een jaarrekening laat opstellen in Amsterdam

Wanneer u een jaarrekening en jaarcijfers wilt opstellen in Amsterdam en Noord-Holland, kunt u bij ons terecht. In veel gevallen is het opstellen en deponeren van een jaarrekening verplicht. Daarnaast geeft het een helder inzicht in de financiële situatie van uw organisatie. De jaarrekening vormt het uitgangspunt voor de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. Wij geven graag financieel advies over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Publicatiestukken ten behoeve van de deponeringsplicht van rechtspersonen

Naast dat wij op de zaak in Amsterdam en Noord-Holland uw jaarrekening opstellen met jaarcijfers, verzorgen wij ook uw tussentijdse rekening en andere diensten. Denk hierbij aan de publicatiestukken ten behoeve van de deponeringsplicht van rechtspersonen. Denk hierbij aan een besloten vennootschap, naamloze vennootschap en stichting. Ook produceren wij tussentijdse rapporten op basis van de jaarrekening.

Een beter resultaat als het om ondernemen gaat

Bent u verplicht om een jaarrekening met jaarcijfers te laten opstellen en deponeren in Amsterdam, Noord-Holland of omgeving? Neem contact op met een van onze medewerkers en ontvang meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons door te e-mailen naar info@stenoro.nl of telefonisch via 020 – 3632622.

Waar kunnen wij mee helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid