Doelgericht ondernemen

Home » Doelgericht ondernemen

Het doelgericht ondernemen basis abonnement is voor ondernemers die behoefte hebben aan tussentijds rapportage over de ontwikkeling van het ondernemingsresultaat gedurende het jaar. De jaarrekening geeft een te globaal beeld en komt bovendien maar eenmaal per jaar beschikbaar. U heeft per kwartaal of maand meer inzicht nodig in voor uw onderneming specifieke informatie.

Optimaal doelgericht ondernemen voor uw onderneming

Stenoro uit Amsterdam helpt u graag om doelgericht te ondernemen. In principe nemen wij de gehele financiële administratie uit handen. Het is echter ook mogelijk dat wij alleen de periodieke controle, afsluiting en rapportages voor u maken. Dat kan op afstand of op locatie. Samen met u bepalen we aan welke managementinformatie behoefte is en hoe regelmatig, meestal per kwartaal of maand, deze beschikbaar moet komen. Deze rapportages analyseren en bespreken we met elkaar en wij denken actief mee over vraagstukken die hieruit voortkomen.

Kosten van de financiële administratie

De kosten van deze dienst zullen u meevallen omdat het periodiek op orde hebben van de financiële administratie tijd bespaart bij het opstellen van de jaarrekening. Het echt voordeel is dat tussentijds inzicht in de (te verwachten) ontwikkeling van het resultaat en vermogen van uw onderneming de mogelijkheid biedt om bij te sturen en doelen sneller te bereiken. Deze dienst wordt op uw behoefte aangepast. Op basis daarvan spreken we een vaste prijs af. Als ondernemingsadviseur helpen wij u graag om doelgericht te ondernemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen

Schakel Stenoro uit Amsterdam in als adviesbureau die u helpt met doelgericht ondernemen. Neem gerust vrijblijvend contact op om een goed beeld te krijgen van de voordelen en kosten van deze dienst voor uw onderneming. U bereikt ons door te bellen naar 020 – 3632622 of een e-mail te sturen via info@stenoro.nl.

Fiscaal Service Abonnement Basis

Voor zelfstandig ondernemers zonder personeel. U wilt voldoen aan wettelijke vereisten en geadviseerd wanneer dat nodig is.

Fiscaal Service Abonnement Plus

Voor DGA’s en kleine ondernemingen met minder dan drie werknemers. Er spelen steeds meer zaken rondom uw onderneming, maar wil nog steeds alleen advies wanneer dat nodig is.

Doelgericht Ondernemen Basis

Voor ondernemingen met meer werknemers en de behoefte aan informatie over prestaties op regelmatige momenten gedurende het jaar.

Doelgericht Ondernemen Plus

Voor ondernemingen met specifieke doelstellingen en plannen die sturen op cijfers en prognoses. U wilt regelmatig contact met een financieel expert die uw onderneming door en door kent.